Glasvezel Hondsgemet

Professionele infrastructuur

Op bedrijvenpark Hondsgemet is een modern glasvezelnetwerk gerealiseerd. Niet alleen werden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt, ook is de opzet dusdanig dat de kans op uitval tot een minimum beperkt blijft (Uptime SLA 99%). Door de bouw van een dubbele ring die later verbonden wordt met andere ringen ontstaat een professionele infrastructuur. De lokale ring is gekoppeld met de buitenwereld zodat verkeer van en naar het internet mogelijk is. Het gehele netwerk wordt continu gemonitord, zodat eventuele calamiteiten snel kunnen worden opgevangen.

Snelheid

Met Glasvezel is op het Hondsgemet een internet snelheid tot 1000 Mbit te behalen (afhankelijk van het abonnement met uw Internet Service Provider). Dit in contrast met ADSL, waarbij u slechtst een maximale snelheid van +/- 12Mbit kunt behalen.

Mogelijkheden

Ons glasvezelnetwerk is supersnel en levert zuivere bandbreedte, hierdoor ontstaan er voor de aangesloten bedrijven vele nieuwe en innovatieve mogelijkheden, zoals: telefonie via internet, video-conferencen, supersnel internet, serverhosting, digitale facturen, RFID oplossingen, delen van CAD tekeningen, etc. Het open karakter van ons glasvezelnetwerk maakt het bovendien mogelijk allerlei digitale breedbandige diensten van diverse leveranciers af te nemen.

Voor een overzicht van mogelijke diensten en leveranciers verwijzen wij u graag door naar de website van onze partner NDIX die een speciale diensten marktplaats heeft ontwikkeld.